Wat een lieve en zorgzame vrouw! Hetty al eens eerder leren kennen via 2 kramen bij mijn zus, daarom wisten wij zeker dat bij ons alleen Hetty mocht komen. Naast alle goede zorg en tips, ook nog eens heel meegaand en meedenkend. Bij Hetty staat vooral alles in het teken van het welzijn van zowel de baby als de ouders. Wij zouden Hetty zeker aanraden, maar wees wel op tijd, wij zijn niet de enige die er zo over denken (dat zegt genoeg)
Jasper
Het was een fantastische kraamweek met Hetty! Een zeer vakkundige vrouw; je merkt dat ze echt ontzettend veel weet over baby’s, moeders, vaders en borstvoeding. Daarnaast brengt ze dat met grote passie over en dat is zeker niet vanzelfsprekend. Ook is ze goed in het – op de juiste momenten – herhalen van belangrijke adviezen. Het mooie van Hetty is ook dat ze je dusdanig veel zelfvertrouwen geeft, dat je ook na de kraamweek zonder Hetty verder durft. Ontzettend bedankt voor je gezelligheid en we zullen je zeker aanbevelen aan mensen om ons heen.
René & Bernice
Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad met Hetty. Toen wij nog in het ziekenhuis waren, hebben wij al contact gehad met Hetty. Zodra wij naar huis mochten, was Hetty tegelijkertijd met ons bij onze woning. Dit was erg fijn, omdat het ons 1e kindje is. Hetty hielp ons direct op weg en zorgde ervoor dat wij werden ontzorgd. Het was erg fijn dat Hetty er in de ochtenden al was, zodat zij ons op een prettige, liefdevolle en systematische manier wegwijs konden maken met ons kleintje. Het verschonen, in bad en in de tummy tub mogen doen, het douchen, de voedingen, de tips bij de ongemakken, het leren kennen van signalen van ons kind en nog veel meer. De expertise van Hetty en de manier waarop zij deze kennis met ons heeft gedeeld was erg fijn. Daarnaast kan Hetty heerlijke groentensoep maken! Ze helpt in het huishouden en ontzorgt. Ze zorgt ervoor dat je op tijd je rust pakt, hoe lastig wij het soms ook vonden om op onze handen te zitten. Naast al deze praktische dingen was het deze kraamweek ook erg gezellig met Hetty. Ontzettend bedankt!
Anouk en Jorrit
We zijn dankbaar dat we Hetty als kraamzorg hadden. Ze weet veel van borstvoeding af en heeft mij daarbij goed kunnen begeleiden. Daarnaast heeft ze ontzettend goed voor ons gezorgd als gezin. Hetty is een warm persoon die in is voor een goed gesprek. We zagen er een beetje tegenop om het zonder Hetty te moeten doen, maar dankzij alle handvatten die zij ons heeft gegeven, is dat ook goed gekomen.
Mirjam
Als je eenmaal Hetty hebt gehad als kraamzorg, wil je nooit meer anders! Na een pittige bevalling, hebben wij dankzij Hetty enorm kunnen genieten van de kraamweek en van Yara. Zo lief, zorgzaam, heerlijke fruitsalades en een fantastische soep, kortom alles was top! Een fijne kennisoverdracht, alles wordt stap voor stap uitgelegd, waardoor wij ook na de kraamweek er met volle overtuiging met zijn drieën tegenaan zijn gegaan. Wij hebben onze draai helemaal gevonden dankzij de fantastisch hulp van Hetty.
Axl, Iris en Yara
Jij hebt ons bijna 4 jaar geleden geholpen na de geboorte van Julan en nu weer na de geboorte van Sem. Vanaf het eerste moment voelde jouw aanwezigheid vertrouwd. Tien dagen lang was je bij ons en deed je er alles aan om er, ondanks ‘alles’, een mooie tijd van te maken. Niet alleen wij maar ook Julan was elke dag heel blij dat je er was. Wij zijn je ontzettend dankbaar voor jouw positiviteit, zorgzaamheid en liefdevolle zorg. Wij gunnen iedereen Hetty in de kraamtijd!
Vincent, Naomi, Julan en Sem

Wat zijn wij blij dat we Hetty gekozen hebben. Ze was fantastisch, deskundig, heel behulpzaam maar niet dwingend of iets dergelijks, en ze hield heel goed rekening met onze wensen. Daarnaast zorgde ze er ook voor dat we zelf genoeg rust pakten, door even een uurtje of twee (tussen twee voedingen) op onze dochter te letten zodat wij even konden gaan liggen. We hebben enorm veel geleerd en hadden er aan het eind van de kraamweek veel vertrouwen in dat we het verder alleen wel aankonden. Bedankt voor alles Hetty!

Erik en Mariska
Hetty is een betrokken en kundige kraamverzorgende. Vanaf het moment dat wij uit het ziekenhuis thuis kwamen stond ze direct voor ons klaar. Het voelde direct vertrouwd en ze liet ons eerst bijkomen thuis. Hetty is een lieve vrouw die in een week tijd ons enorm veel geleerd heeft omtrent de zorg voor onze dochter en haar te voeden. Ook de zorg rondom het huishouden en het ontbijt, lunch, soep en fruithapjes waren super. Zelfs na de kraamweek was ze betrokken om vragen te beantwoorden en gaf ze tips. Wij hadden geen fijnere kraamverzorgende kunnen treffen! Hetty bedankt voor alles en wie hopelijk tot een volgende keer!
Rick, Marleine en Lieke
Wat een lieve, ervaren kraamhulp is Hetty! Wij hadden met haar een fijne, leerzame kraamweek. Hetty biedt echt een stuk zekerheid tijdens de kraamweek en zorgde er ook voor dat wij er vertrouwen in hadden dat wij het na haar vertrek zelfstandig konden. Hetty is op een fijne manier aanwezig. Als we in de toekomst gezegend zijn met een tweede kindje, willen wij Hetty er graag weer bij.
Leonie
Mijn kraamweek met Hetty was geweldig! Ik had het geluk dat zij ook bij mijn bevalling was ! Het is mijn eerste kindje en alles was zo nieuw en spannend maar Hetty weet precies wat je nodig hebt om tot rust te komen. Ze zorgt met liefde voor jou en voor je kleintje en wilt eigenlijk het beste voor allebei en je voelt echt de liefde die zij uitstraalt. Ik heb in een week zo veel van haar geleerd, en was eigenlijk verdrietig toen haar laatste dag kwam. Ik raad Hetty iedereen aan.
Oana Bijan
Wat zijn wij dankbaar dat we Hetty als kraamverzorgster hadden bij en na de geboorte van ons eerste kindje. Ze is een oprechte, warme, betrokken en kundige vrouw die ontzettend goed is in haar vak en veel meer geeft dan de ‘standaard’ kraamzorg. Ze heeft ons ondersteund op meerdere vlakken, praktisch maar ook mentaal. Door onze privé situatie was de kraamtijd extra beladen en pittig voor ons. Hetty heeft naar ons geluisterd, ons gesteund en tips gegeven. Ook omtrent ons zoontje heeft ze zoveel kennis, tips en waar nodig ook andere professionals aangereikt. Mega waardevol. We zouden Hetty bij iedereen aanraden!
Lot en Fij

Wat hebben wij een fijne week gehad met Hetty. Een onwijs lieve vrouw met haar hart op de juiste plaats. Eigenlijk zou ik in het ziekenhuis bevallen, maar door een hele snelle bevalling heb ik dat niet gehaald en werd het een thuisbevalling. Hetty werd gebeld en was onwijs snel bij ons! Na de controle in het ziekenhuis, was ze ook direct weer bij ons thuis om ons alvast op weg te helpen. Ze heeft onwijs goed gezorgd voor ons kleine meisje, maar ook voor mij en mijn partner. Elke dag werd ik verwend met een fruithapje en hebben we genoten van de Hetty soep en lasagne! Het huishouden werd ook helemaal bijgehouden en mijn partner en ik kregen de ruimte om bij te tanken. Het voelde, ondanks dat een ‘vreemde’ in je huis komt, ontzettend vertrouwd! We hebben gezellig kunnen kletsen, maar ook serieuzere gesprekken kunnen voeren. Lieve Hetty, we kijken terug op een hele fijne, liefdevolle en leerzame kraamweek en konden geen betere kraamverzorgster wensen! Je bent goud waard!

Kevin, Alicia en Nayara
Na een bevalling in het ziekenhuis stond Hetty meteen voor ons klaar. Ze droeg echt zorg voor kind en moeder. Ze hield ons beide goed in de gaten. We hebben in die week veel van Hetty geleerd en hadden veel aan haar tips en adviezen. Ook hebben we genoten van goede gesprekken, van haar deskundigheid met de was, de heerlijke fruithapjes en nog veel meer. We zijn Hetty enorm dankbaar voor de goede start die wij hebben mogen ervaren met onze dochter.
Joshua, Eline en Jessie
Na bij eerdere kraamweken gebruik gemaakt te hebben van grote kraamzorgbureau ’s, koos ik deze keer voor Hetty kraamt. Ik vond het een prettig idee om te kunnen kiezen wie de kraamzorg zou komen doen, natuurlijk was dit wel onder voorbehoud van Hetty’s agenda. Bovendien vond ik dit persoonlijker en waren er korte lijntjes. Helaas viel mijn gehoopte thuisbevalling in het (vrucht)water toen mijn vliezen een paar dagen voor de 37 weken grens braken. Naar het ziekenhuis dus en geen Hetty tijdens de bevalling. Maar op afstand leefde Hetty mee en checkte ze regelmatig even hoe het met mij ging. Dat is het eerste wat opviel aan haar, ze is betrokken en gaat een stapje verder dan je eigenlijk van haar zou mogen verwachten. Toen mijn dochter en ik naar huis mochten een dag na de bevalling, was Hetty gelukkig beschikbaar voor de kraamweek. Ze heeft ons in allerlei opzichten ontzorgt en zag precies wat wij als gezin nodig hadden. Je zult haar niet snel betrappen op niets doen, al vanaf het moment dat ze binnenstapt gaat ze als een frisse wind door het huis. De wasmand krijgt gewoon de kans niet om vol te raken en naast de schoonmaaktaken die ze probleemloos lijkt weg te werken is er voldoende aandacht voor de verzorging voor moeder en kind. Ook mijn twee andere dochters zagen Hetty maar wat graag komen. Het enige nadeel wat ik bij Hetty kan bedenken is dat wanneer de kraamweek voorbij is je gewoon even moet afkicken van alle goede zorg die je hebt ontvangen. Want Hetty is echt een topper! Warm aanbevolen dus.
Liesbeth
Ik wist al hoe geweldig het is als mensen jou aan je bed hebben. Al wist ik zelf al heel veel en hoefde je mij niks meer te leren heb je het wel heel goed met de papa opgepakt. Ik heb alles los kunnen laten en heb me echt even zelf een keer een kraamvrouw gevoeld. De heerlijke fruithapjes, ontbijt en lunch hebben me nog sneller op de been geholpen. We hebben veel gelachen, geklets (ja ze heeft ook heel hard gewerkt voor ons)! Je bent een toppertje en zeker een aanrader voor een hele fijne gezellige week te hebben. Niet te vergeten dat je even nergens meer over na hoeft te denken!
Rutger, Jessica en Jaxx
Door Hetty voelde ik mij als nieuwe moeder gezien & gehoord. Het was fijn dat Hetty aanvoelde wat het beste was voor onze kleine meid als voor mij als moeder met het geven van borstvoeding. Ik heb veel van Hetty geleerd de eerste week. Daarnaast ook genoten van de ontbijtjes, de koffie, de lunch & fruitsalades.
Bedankt voor je geduld!
Maybritt
Top kraamweek dankzij Hetty! Wat een geweldige kraamweek hebben wij gehad, we hebben onwijs genoten van alles. Van de heerlijke soep, fruithapjes, lachen om de overvolle luiers, de kennis en kundigheid van Hetty, samen leren, Hetty haar kennis over borstvoeding, de schone wasjes, Hetty haar liefde voor Guus, alle kletspraatjes over van alles en nog wat, al Hetty haar tips, de koffiemomentjes, Hetty haar luisterend oor, de leuke werkoutfits en gewoon van de HELE week. Nogmaals we hebben genoten en kijken terug op een fantastisch week.
Joram, Jinte & Guus
Toen we er achter kwamen dat we zwanger waren dachten we gelijk aan Hetty . Wat hebben wij een fijne week gehad. De passie en de liefde die je hebt voor borstvoeding. Het gezellig kletsen en de humor. We zijn dankbaar voor de rust en het vertrouwen wat je ons hebt gegeven! Een topper!
Thom en Irene
Hetty weet wat ze doet, ze heeft verstand van zaken en ze heeft hart voor haar vak. Ik heb mij deze week enorm gesteund gevoeld door Hetty, ze luistert naar je en geeft goede adviezen en tips. Ze bereid je voor op de tijd na de kraamweek. Hetty is iemand die altijd een stapje extra doet en dit siert haar als persoon en professional.

Lieve Hetty,
Bedankt dat je er was tijdens onze kraamtijd. Je heb mijn kijk op een kraamverzorgster veranderd. Tijdens de kraamweek was je onze reddende engel!

Peggy, Guy, Kaiden & Joa
Ik had geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Hetty wat ben jij een heldin! Hetty heeft in mijn kraamweek mij zoveel begeleiding en ondersteuning geboden waar ik haar nog steeds erg dankbaar voor ben. Zonder haar was ik nu geen borstvoeding aan het geven aan mijn kleine. Ze heeft zoveel kennis en passie die ze met liefde deelt. Ook bied ze een luisterend oor en kon ik de dingen delen waar ik tegenaan botste. Kortom een super vrouw met heel veel liefde voor haar vak. Ze doet haar werk echt met plezier en dat merk je ook. Elke dag leerde ik weer nieuwe dingen en voelde ik me aan het eind van de kraamweek ook echt zelfverzekerder door Hetty. Het kwam even binnen toen ze weg moest maar zonder haar was het me nooit gelukt! Hetty, ontzettend bedankt voor deze bijzondere week en voor al je steun, advies, liefde, zorg en hulp..!
Esra, Kadir en Mira
Warm, liefdevol, vertrouwd en ontzettend fijn in de omgang zijn toch wel de kwaliteiten van Hetty! Dankzij Hetty heeft onze dochter een hele fijne start gehad. Hetty zorgde voor veel structuur en verleende de zorg met heel haar hart! Hetty is een specialist als het gaat om borstvoeding, dat heeft zij zeker bewezen in mijn kraamweek. De borstvoeding kwam zeer moeizaam op gang en zonder Hetty was dat nooit gelukt! Wat ben ik haar dankbaar voor alle goede zorgen en haar inzet!
Ruben, Nicole en Jaylinn
Hetty is een fijne zorgzame kraamhulp. Ze heeft veel kennis en deelt dit graag met de kersverse ouders. Ze geeft goede en bruikbare tips! Hetty is een echte aanrader als je opzoek bent naar een goede betrouwbare kraamverzorgster.
Jeroen en Naomi
Wij hebben voor ons derde kindje weer gekozen voor Hetty als kraamverzorgster. Wat wij zo fijn vinden aan Hetty is dat ze alle tijd neemt voor het welzijn van moeder en kind. Ze is kundig en weet waar ze over praat, waardoor ik zelfs bij ons derde kindje weer nieuwe dingen heb geleerd. Ook bij de begeleiding van borstvoeding is Hetty een aanrader. Hetty is een kraamverzorgster met veel ervaring en kennis, dit hebben wij als erg prettig ervaren. Naast haar taken als kraamverzorgster doet Hetty veel extra dingen. Ze is erg leuk met oudere broertjes en zusjes en betrekt ze bij de zorg van de baby. Ze ontlast het gezin in het huishouden en niet te vergeten: ze maakt de lekkerste fruithapjes die er zijn! Kortom, wij zijn erg blij met Hetty en zouden haar aan iedereen aanraden.
Cris en Milou
Ik wilde graag thuis bevallen en dus was Hetty bij ons thuis vanaf 8cm ontsluiting. Ze regelde alle randvoorwaarden voor als de kleine geboren zou worden. Helaas werd het uiteindelijk niet de gehoopte ‘ontspannen’ thuisbevalling in bad, maar vanaf het moment dat we het ziekenhuis mochten verlaten en thuis aankwamen rijden stond Hetty voor ons klaar. Ze leerde ons luiersverschonen, rompertjes aantrekken, veilig de trap op en af lopen en badderen met de kleine. Maar Hetty zorgt niet alleen dat alle baby’s een goede start krijgen binnen het gezin, ook als ouders ontbreekt het je aan niets. Powernaps om op te laden, fruitsalades en zelfs biefstuk als lunch maakten de kraamweek een stuk aangenamer. Hetty zorgt voor de pasgeboren baby én voor jou als ouder.
Alwin, Celine en Merlot
Onze kraamtijd is heel fijn geweest, dankzij Hetty. Ze heeft niet alleen enorm goed voor mij en onze dochter gezorgd, ook mijn partner werd niet vergeten (die kreeg ook lunch, fruithapjes en tijd om bij te slapen) en zelfs met onze hond werd gespeeld als wij sliepen! Hetty is niet alleen een zeer gepassioneerde vrouw met enorm veel kennis, ze is daarnaast ook nog eens heel erg gezellig! Mochten we in de toekomst nog een tweede kindje mogen krijgen dan bellen we Hetty weer!
Hilde, Matthijs & Tess
Een geschenk uit de hemel, deze liefdevolle vrouw is goud waard. In de eerste week als kers verse ouders is goede hulp van groot belang en met Hetty als kraamverzorgster val je in een warm bad. Eerlijk is eerlijk, wij hebben van tevoren helemaal niet nagedacht over kraamhulp en Hetty kwam min of meer toevallig op ons pad maar oh wat hebben wij genoten van haar aanwezigheid. Het zit hem in de kleine dingetjes, net even dat stapje meer. Het is een beroep geworden passie voor haar en dat merk je aan alles.
Ryanne, John en Bram
Via een vriendin hoorde ik over Hetty. Toen ik zwanger was van ons tweede zoontje heb ik haar gelijk gebeld. Na een intake bleek dat er een kans was dat Hetty niet bij ons kon komen omdat er ook iemand anders in die periode was uitgerekend. Ik had er alle vertrouwen in dat Hetty dan iemand passend voor ons gezin kon vinden. Maar wat was het fijn dat Hetty zelf de kraamtijd bij ons was. Ze stapte letterlijk bij ons de voordeur binnen toen wij via de achterdeur thuis kwamen uit het ziekenhuis. Hetty heeft ervoor gezorgd dat ik echt heb kunnen genieten van de kraamtijd. Alles werd goed geregeld en voor iemand (lees: controlefreak) als ik, die echt kon uitrusten en loslaten is dat heel wat! Hetty keek naar ons als gezin en individu naar wat we nodig hadden. Ze is iemand die dit “werk” vol passie doet, dat merk je aan alles. Wij zijn enorm dankbaar en blij dat zij deze bijzondere periode bij ons was.
Iddo, Linda, Joah & Kion
Hetty is een HELD! Wij waren onwetend als kersverse ouders, maar Hetty heeft ons alles geleerd zodat we Emma een fijne start kunnen geven. Hetty is professioneel, een doorzetter qua borstvoeding en een ontzettend gezellig en energiek persoon. Met één woord, super!
Anne, Alain en Emma
Wij zijn ontzettend blij met Hetty als onze kraamzorg! Tijdens de kraamweek speelde er een hoop dingen die wat extra aandacht nodig hadden, zoals problemen met borstvoeding, geelzucht, afvallen van onze dochter, een baarmoeder die niet voldoende zakte en een blaasontsteking. Hetty was ontzettend allert en door haar adequate handelen hebben we alles kunnen oplossen. Haar kennis en ervaring is ontzettend groot, waardoor ze ons de zekerheid kon geven die we nodig hadden. Daarnaast hebben we ontzettend genoten van haar als persoon, ze voelde snel heel vertrouwd. Hetty was oprecht ontzettend betrokken met ons. Daarnaast haar heerlijke lasagne, groentesoep en hulp in het huishouden zullen we zeker missen! Kortom, bij een eventuele volgende baby hoeven wij niet na te denken welke kraamzorg wij kiezen!
Anneke
We hebben een heerlijke kraamweek gehad met Hetty! Je ziet dat ze haar werk met veel plezier doet en ging leuk met onze Sam om. Ze zorgt goed voor moeder en kind en betrekt ook de vader erbij. We hebben veel van haar geleerd en ze heeft goed geholpen met het op gang brengen van de borstvoeding. Ze maakt van je huis een hotel. Het is fijn dat je even niet hoeft te denken aan het huishouden en volledig kunt richten op je kind. Daarnaast hebben we ook erg genoten van de fruithapjes, heerlijke biefstuk en zelfgemaakte groentesoep. Na de kraamweek vonden het we het spannend, maar Hetty gaf ons voldoende vertrouwen om met z’n drieën verder te gaan. Bij een eventuele tweede kind, zouden we zeker weer voor Hetty kiezen.
Sander, Aletta en Sam
Hetty is voor ons echt een HELD! Na een zware bevalling in het ziekenhuis, was Hetty daar om ons thuis op te vangen. Ze luisterde met aandacht naar ons verhaal en wist precies wat te doen en te zeggen vanuit haar ruime ervaring. Het werd een week waarin Hetty samen met papa de handen vol had aan de zorgen voor mama en zoon. Wij kennen weinig mensen die ZO hard werken als Hetty, alles om goed te zorgen voor ons, het huishouden draaiende te houden en te zorgen dat wij met vertrouwen ons nieuwe gezinsleven in konden gaan op eigen benen. Hetty weet van aanpakken, en doet dat op liefdevolle en respectvolle manier. En met humor, want wat hebben we ook ontzettend gelachen! Hetty we zijn je nog altijd ontzettend dankbaar voor de fijne opstart met jou. Jij hebt echt je roeping gevonden!
Marieke en Theo en Joep

Door een ongeplande keizersnede was de kraanwerk compleet anders dan verwacht. De borstvoeding liep niet, energie en mobiliteit was ver te zoeken en de nachten waren heel erg wennen met zo’n kleintje. Maar gelukkig was daar Hetty, wat een reddende engel! Vanaf het moment dat ze ’s ochtends binnen kwam (daar konden wij echt naar uitkijken) tot het moment dat ze in de middag weer naar huis ging zijn wij alledrie in de watten gelegd.
Het blijft pittig die eerste week thuis, maar met de hulp van Hetty hebben wij een hele goede start gehad. En het resultaat mag er zijn, door de coaching loopt de borstvoeding nu super goed, wij hebben weer meer energie en weten precies hoe wij onze kleine man goed moeten verzorgen. Hetty bedankt voor alles, de coaching, geduld, begrip, uitleg en vooral de goede zorg! De fruitsalade en de soep waren heerlijk!

Teun, Michelle en Lars
Na de geboorte van ons 4e kindje, hebben wij mogen genieten van een heerlijke kraamweek! Hetty heeft oog voor moeder en kind maar ook voor de andere gezinsleden binnen de familie. Onze andere kinderen zijn goed betrokken bij hun nieuwe broertje, zowel met de zorg als even aandacht voor henzelf. Maar daarnaast wordt de partner ook zeker niet vergeten! Daarnaast benoemt hetty de observaties die zij doet. Hierbij is er wel voldoende ruimte om, na advies, eigen keuzes te maken. Dat hebben wij echt als een pluspunt ervaren.
Nathalie en Dennis
Hetty kwam als geroepen. Als kersverse moeder net uit het ziekenhuis ontslagen ben je onzeker en sta je nog niet met beide benen op de grond. Hetty geeft je waardevol tips, waardoor je gevoel voor onzekerheid weg wordt genomen. Er wordt niet alleen goed voor je gezorgd, maar er wordt naar je geluisterd . Ook mijn hele gezin (bonuskinderen) waren gek op haar. Wij hebben het nog steeds over Hetty’s fruithapjes en Hetty’s soep! Bedankt Hetty!
Angeline

Ben je opzoek naar een leuke, lieve en bekwame kraam verzorgster, dan hoef je niet verder te zoeken. Hetty is een gezellige, warme vrouw die ons gelijk een goed gevoel gaf. Hoe fijn en belangrijk is het dat je je op je gemak voelt bij iemand die er op een van de meest bijzonderste momenten in je leven bij is.
Hetty heeft bij ons de zorg van ons derde kindje gedaan, ook was zij bij onze thuisbevalling.
Hetty heeft ons een goede kraamtijd bezorgd, zij gaf ons goede voorlichting en advies vooral bij de borstvoeding. Hetty is erg bekwaam en betrokken en is er voor jou als kraamvrouw maar vergeet zeker ook je partner en evt andere kinderen niet. Onze twee meisjes vonden het prachtig om elke dag zuster Hetty weer te mogen helpen met de zorg van hun zusje of spelletjes met haar te doen, het was dan ook voor iedereen jammer toen de laatste dag van Hetty in ons gezin was aangebroken. Ook daarna stond Hetty nog open voor vragen.

Lianne
Wij hebben ontzettend goede ervaringen overgehouden aan onze kraamperiode dankzij Hetty! Vooral op het gebied van het geven borstvoeding hebben wij erg veel aan Hetty gehad. Vanwege de ongeplande geboorte in het ziekenhuis, waar we Luuk niet binnen het uur hebben kunnen aanleggen en het drinken aan de borst überhaupt niet lukte waardoor er werd overgestapt op kunstvoeding, stonden wij al 2-0 achter. Het zou dus nog een hele klus worden om de borstvoeding te laten slagen. Elke dag hebben wij samen met Hetty gekeken hoe we de dag het beste konden aanpakken. Beetje bij beetje ging het steeds beter en uiteindelijk is het ons gelukt om Luuk goed te voeden! Daar zijn wij Hetty heel dankbaar voor. Naast tips en adviezen over borstvoeding hebben wij, als kersverse ouders, heel veel van Hetty mogen leren. Hetty is geduldig en super zorgzaam. Daarnaast heel erg kundig en heeft op elke vraag een antwoord paraat. Alles is bespreekbaar! We hebben veel mogen lachen met elkaar en zijn goed verwend met ontbijtjes, lunches en fruithapjes. En vergeet niet dat het huishouden er ook nog eens spik en span uitzag. Al met al: Hetty is echt goud waard! Wat ons betreft had de kraamweek nog veel langer mogen duren en hopen wij dat Hetty bij een eventueel tweede kindje weer bij ons wil kramen!
Wouter, Carine en Luuk
Vanaf de eerste minuut van onze ongeplande thuisbevalling, tot aan de laatste minuut op dag 8, was Hetty fantastisch. Professioneel en duidelijk erg ervaren, maar tegelijk met zo veel zorg en warmte, heeft Hetty de hele kraamweek gezorgd voor mij en onze zoon, maar ook voor mijn man. Zowel Bas als ik (o.a. herstel en groei) werden goed in de gaten gehouden, en ik kreeg hele fijne en goede begeleiding bij het opstarten van de borstvoeding. Een van de redenen waarom ik voor HettyKraamt heb gekozen. Maar naast nog zoveel andere adviezen over zaken waar we als kersverse ouders geen weet van hadden, heeft Hetty ons gewoon ook schandelijk verwend en was ze super lief voor Bas.
We hebben het zó goed gehad met elkaar, we kijken dankbaar terug op een indrukwekkende kraamweek.
Liesbeth, Robert & Bas

Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad met Hetty! Voor ons tweede kindje wilden we graag een zelfstandige kraamzorg met passie voor haar beroep. Zo zijn we bij Hetty terecht gekomen, en wat heeft ze dit waar gemaakt! Zowel bij de thuisbevalling als tijdens de kraamweek was ze iemand met veel kennis die rust bracht in het gezin. Kennis en aandacht voor de borstvoeding was top. Ook ben ik heerlijk in de watten gelegd met ontbijtjes, lunch, fruit cocktails en middagdutjes. Echt genieten, en ook mijn man en 2-jarige zoon werden niet vergeten! Aan het einde van de dag waren de wasjes gedraaid en het huis schoon. Daarnaast heeft Hetty mij goed voorbereid op de periode na de kraamweek, iets wat ik de vorige keer erg had gemist. Ze heeft een goede basis en ritme meegegeven voor ons en de baby. Ook is het een fijn idee dat je na de kraamweek altijd een berichtje mag sturen met vragen.

Jan, Alies, Thomas en Elias

Hetty heeft ons een zeer fijne kraamweek gegeven, ze is een echte duizendpoot met goede zorg voor de baby maar ook voor de ouders. Ze heeft mij goed en fijn begeleid met onze kleine dame en ze heeft mij goed ondersteunt om mijn borstvoeding op gang te helpen. Bedankt voor de fijne kraamtijd!

Jessica en Sander

Hetty bedankt voor de fijne kraamtijd. Hetty heeft veel ervaring en wat hebben wij veel van haar geleerd. Hetty weet al je vragen te beantwoorden die ik als kersverse moeder had. Hetty zorgt met zoveel passie voor het hele gezin, jong en oud. Hetty is een ontzettend lieve, gezellige, vakkundig en gedreven vrouw. Al het contact van begin tot het eind is zo soepel verlopen. Wij zouden Hetty iedereen aanraden! Hetty, Nogmaals bedankt voor de zorg over ons gezin. Bedankt voor alle lekkere maaltijden die je voor ons gekookt hebt.

Wesley, Sandra, Quinty en Mia

Ik heb Hetty ontmoet in de Action voordat wij in verwachting waren van ons prinsesje. We raakten aan de praat en Hetty vertelde dat ze kraamverzorgster is. Ik kreeg een visitekaartje welke ik heel goed had verstopt. Ik wist al gauw wie mij zou versterken in mijn kraamperiode. Ik zag het als een teken, het komt niet vaak voor dat je aan de babbel raakt in een winkel met een kraamverzorgster. Toen ik in verwachting was heb ik mij aangemeld bij Hetty Kraamt en heb hier geen moment spijt van. De nodige zorg, hulp, geduld en liefde… daar ben je bij Hetty op het juiste adres. Het was een mooi tevens leerzame week voor mijn echtgenoot en ik. Bedankt Hetty en tot de volgende keer.

Sinem

Wij hebben onze kraamtijd met Hetty als zeer fijn ervaren. Hetty is rustig en deskundig, ze heeft veel kennis in het vak. Wij zijn bevallen in de tijd van het coronavirus. Een hele onzekere en gekke tijd voor ons als gezin. Hetty heeft ons goed geholpen in de kraamweek en gaf ons moed. Ze bood ons de juiste zorg en advies die we nodig hadden en stelde ons gerust. Hetty heeft veel liefde en passie voor dit vak en dat merk je in alles. Ze heeft oog voor het gezin. Mijn zoon bij wie ze ook gekraamt heeft 8 jaar geleden kreeg ze een goede band met haar tijdens de kraamweek.

Elise
De kraamtijd, wat een bijzondere tijd die wij nooit zullen vergeten. Dit komt mede dankzij Hetty. Hetty is iemand waarvan je de ervaring kan aflezen. Dat maakt zij ook waar in de tijd dat ze bij ons thuis was. Hetty heeft ons geleerd hoe wij Julan het beste kunnen verzorgen. Na de kraamweek hebben wij het vertrouwen gekregen in onszelf en wisten we zeker dat wij zelfstandig de zorg voor Julan aan konden. We hebben zeer genoten van de periode dat Hetty binnen ons gezin was.
Naomi

Wat hebben we dankzij Hetty een fijne kraamweek gehad. We voelden ons ontzettend op ons gemak bij je.  Je humor, je verhalen, je christelijke identiteit, de rust die je in huis brengt, je zeer professionele tips en adviezen, echt geweldig! Het is ontzettend mooi om te zien hoeveel passie en gedrevenheid je voor je vak hebt.  Niks was te gek, alles wilde je voor ons doen. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!

Arnold, Rienkje en Hanna
Wij hebben ontzettend genoten in de kraamweek na de geboorte van onze 2e zoon Deon. Dit dankzij jou goede zorgen, tips, ontbijtjes op bed, humor, heerlijke kookkunsten en als nieuwe vriendin voor onze oudste zoon Davi. Heel erg bedankt voor alles!!
Maarten, Arianne, Davi & Deon
Onze kraam week met Hetty is heerlijk verlopen. Vanaf de intake merk je gelijk dat dit een professionele vrouw is die weet wat ze doet.
Bij thuiskomst uit het ziekenhuis stond ze al enthousiast voor de deur! Gelijk werd alles geregeld en werd er veel uitgelegd. Hierdoor was de eerste nacht alleen met onze zoon een eitje. De rest van de week was voor ons onbezorgd en rustig, door alle goede zorgen van Hetty. In een week tijd hebben we veel geleerd en als wij vragen hebben, kunnen wij haar altijd berichten. Mochten we ooit voor een 2e kindje gaan, vragen wij zeker Hetty weer!!
Manon, Rob en Thomas
Toen wij op zoek gingen naar een kraamverzorgster, werd Hetty ons aangeraden door vrienden. Zij hadden een hele prettige tijd met haar gehad. Hierdoor hadden wij ook contact gezocht met Hetty en gevraagd of zij bij ons wilde kramen. Hier hebben wij geen dag spijt van gehad. Hetty is een enorm lieve vrouw met passie voor haar vak. Het is duidelijk dat Hetty ook door extra opleidingen/cursussen beschikt over de meest recente kennis op het gebied van kraamzorg. Daarbij werkt zij enorm hard, maar is er ook tijd voor ontspanning of een dolletje. We kunnen met recht zeggen dat Hetty een flinke bijdrage heeft gehad aan de goede start van ons kersverse gezinnetje.
Elwin, Ilse & Jone

Dit was de tweede keer dat Hetty bij ons de kraamtijd heeft verzorgd. Hetty is onze (schoon)moeder en dat maakte deze periode extra bijzonder. Wij hebben een hele mooie kraamtijd gehad en Hetty is een ontzettende lieve en zorgzame vrouw die veel passie heeft voor haar werk. Daarbij is ze ook een hele lieve oma voor onze kinderen! Hetty, super bedankt voor deze mooie tijd en we zijn heel blij dat je weer bij ons hebt willen kramen.

Steven, Tamara, Boaz en Victor

Vanaf het eerste moment dat Hetty bij ons was, voelde het meteen al vertrouwd. Het liep zo ontzettend soepel, dat het voelde alsof ze al jaren bij ons woonde. Hetty heeft ontzettend veel kennis en keek hoe dat te gebruiken was bij ons gezin. Ook konden we goed met Hetty praten over de heftige bevalling, wat bij ons hielp om het een plekje te geven. We hebben met Hetty hele gezellige en leerzame dagen gehad en we zijn haar ontzettend dankbaar voor alles. Mochten we een volgend kindje krijgen, dan vragen we Hetty sowieso weer!

Thirza
Wij kijken, dankzij de fijne zorg van Hetty, echt terug op een heerlijke kraamweek. Na een intense bevalling, heeft Hetty ervoor gezorgd dat wij ons konden ontspannen en konden genieten van onze zoon. Hetty is iemand die zich voor de volle 100% geeft en daarbij zeer goede verzorging biedt voor de kleine, de moeder en de vader. Naast de goede verzorging zorgde zij ervoor dat wij onze nieuwe rol als kersverse vader en moeder leerden kennen (dankzij haar kundige adviezen) en bracht ze ontspannen gezelligheid met zich mee. Het was voor ons een perfecte balans. Nogmaals heel erg bedankt!!
Arjan, Mirjam en Onne
Wij hebben de zorg en hulp van Hetty voor zowel onze zoon, maar ook voor ons als ouders als zeer prettig ervaren. Hetty weet wat ze doet en is zeer professioneel. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Hetty is opnieuw van harte welkom, bij een eventuele gezinsuitbreiding. Hetty, nogmaals hartelijk dank!
Chris
Wij hebben, na een heftige zwangerschap en een fijne bevalling de 1e week kraamzorg gehad van Hetty. Wij hebben deze mooie en bijzondere 1e week als heel prettig ervaren en waren heel erg blij met jou zorg voor ons gezin! Een en al positieve ervaringen! Ook Jesse onze oudste (2jr) was helemaal gek op Hetty! Wij hebben er van genoten! Hetty, je bent een topper!
Patrick, Wendy, Jesse & Lauren
Wij hebben genoten van onze kraamweek. Dit grotendeels dankzij onze fantastische kraamverzorgster, Hetty! Dat het haar passie is, was al te merken vanaf dag één. Met zoveel liefde, geduld, humor, en deskundigheid heeft zij ons verzorgt en zelfs meer dan dat. Ik als kraamvrouw heb elke ochtend een ‘kraam work-out’ met haar gedaan (dit doen lang niet alle kraamverzorgsters). Ik was ik zo ontzettend blij mee!

Vanwege overproductie was borstvoeding een uitdaging. Hetty haar focus hierop en kennis hiervan waren onmisbaar. Elke dag schaafde wij het plan om voor zowel moeder als kind het steeds soepeler te laten lopen. Wat ben ik Hetty ontzettend dankbaar! Vader kon ook heel erg genieten van de kraamzorg van Hetty waardoor het hele gezin zich kon ontspannen en genieten. Dankjewel Hetty!!

Jorn, Nelly en Josephine
Wat zou een kraamweek zijn zonder Hetty?

Wij hebben een geweldige kraamweek (10 dagen) gehad met Hetty. De rust, behulpzaamheid en aan het einde van de dag orde in het huishouden hebben wij als zeer prettig ervaren. We hebben veel gelachen, de sfeer die Hetty meeneemt in de kraamweek is super.

We hebben veel van haar geleerd, als nieuwe ouders is alles nieuw bij een baby. Naast de zorg voor onze kleine zorgde ze ook voor ons. We konden ‘s ochtends even lekker bijslapen na een drukke nacht, er stonden heerlijke fruithapjes klaar, de wasmanden waren aan het einde van de dag leeg en je vroeg ook altijd naar hoe wij ons voelden. We hebben mooie gesprekken gehad.

Wanneer we ‘s ochtends de voordeur open hoorde gaan dachten we: ‘He fijn, Hetty is er weer!’ Dat maakte het einde van de kraamweek wel moeilijk, maar dat hoort erbij. Hetty heeft ons de tools en het vertrouwen gegeven dat we het zelf konden, en eerst denk je: ‘Hoe dan, dat kunnen we niet zonder Hetty’, maar natuurlijk gaat dat vanzelf. Maar geregeld denken we nog: ‘Hoe zou Hetty dat doen?’ Fijn dat ik dan ook op de app nog wat aan haar kan vragen.

Geen kraamweek zonder Hetty zou ik zeggen! Ik heb inmiddels al meerdere mensen geadviseerd Hetty te vragen in hun kraamweek.

Hetty bedankt voor alles!

Marc en Eline
Wat ben ik ontzettend blij dat Hetty er was in mijn kraamweek. Ook tijdens mijn heftige zwangerschap waarbij ik 11 weken in het ziekenhuis moest liggen is Hetty erg betrokken geweest. Toen ze bij mij thuis kwam had ik dan ook direct een fijn gevoel.
Hetty heeft veel verstand van borstvoeding en heeft me goed geholpen met het opstarten ervan. Anders dan bij de eerste zwangerschap kan ik nu genieten van het geven van borstvoeding. Hier ben ik enorm blij mee.

Het was een heerlijke kraamweek voor het hele gezin. Hetty dacht namelijk niet alleen aan mij, maar zorgde dat het hele gezin tot rust kon komen. Heerlijk om haar lol te horen hebben met mijn zoontje en heel mooi hoe hij betrokken werd bij alles.
Ik kan Hetty zeker aanraden! Echt een kraamtopper!

Marieke
De eerste dagen na de geboorte van je eerste kindje is een hele bijzondere, maar ook spannende tijd. Hetty heeft ons in deze week geweldig geholpen. Hetty neemt de regie op een plezierige en betrokken wijze. De tijd dat ze aanwezig is neemt ze alle zorgen uit handen en voor de tijd dat ze er niet is, zorgt ze dat je met een duidelijk plan van aanpak zelf aan de slag kunt. Dit is ontzettend fijn en geeft vertrouwen.
Hetty is ook erg alert; bijzonderheden bij moeder of kind worden snel gesignaleerd en indien nodig besproken met de verloskundige. Je voelt dat je in goede handen bent bij haar. Verder weet Hetty ontzettend veel van borstvoeding. Mocht je je kindje graag borstvoeding willen geven, dan is Hetty een perfecte match. Ze geeft hele goede, positieve begeleiding en geeft veel adviezen en tips.

Hetty, nogmaals ontzettend bedankt dat je ons hebt geholpen. We hadden ons geen betere steun kunnen wensen.

Jan, Saskia en Elodie
Als je opzoek bent naar een lieve en zorgzame kraamverzorgster dan is Hetty de goede keus. Zowel op het gebied van verzorging als bij het opdoen van nieuwe kennis was ze een enorme hulp. Hetty betrekt andere kinderen goed bij de nieuwe baby en is een echte steun tijdens de kraamweek. Ik zou Hetty dan ook zeker aanraden als kraamverzorgster!
Milou
Hetty was in 1 woord GEWELDIG! Wat hebben we enorm veel aan haar gehad. Vooral met de borstvoeding en alle tips die ze had heb ik erg veel aan gehad. Ook betrok ze mijn man en mijn zoontje er goed bij waardoor mijn man echt een heel goed gevoel heeft overgehouden aan onze kraamweek. Ik kan Hetty dan ook aan iedereen aanraden.
Stefanie
H: heel betrokken en liefdevol
E: enthousiast en vol passie in je werk
T: talentvol
T: trots op je werk
Y: yes! Hetty kraamt aanbevelen, ja zeker!!!!

K: kraamweek, fantastische week
R: rustig
A: aandacht ook voor de andere kinderen
A: aardig
M: meelevend
T: tevreden, 100 %

Lianne
Onze eerste ervaring met een kraamhulp bij de geboorte van onze eerste zoon was niet positief. Wij waren daarom extra opzoek naar een goede kraamhulp voor onze tweede zoon. Het eerste telefonisch contact met Hetty was meteen al heel erg fijn. Ze luisterde goed en kon onze ‘angsten’ ook meteen wegnemen door haar antwoorden. Het persoonlijke intakegesprek bevestigde helemaal dat Hetty de juiste keus was voor ons. Na een mooie bevalling ging het helaas niet goed met onze zoon Mace en hierdoor moesten we 5 dagen in het ziekenhuis blijven. Dagelijks hadden we contact met Hetty en ze leefde echt met ons mee.

Toen we naar huis mochten hebben we met haar en de verloskundige kunnen regelen dat we uitgestelde kraamzorg kregen. Gelukkig kon Hetty dit ook zelf geven.

Hetty heeft ons en vooral mij als kraamvrouw nog de kraamweek gegeven die elke vrouw moet hebben na een bevalling. Veel rust, liefde en zorgzaamheid. Je merkt echt aan alles dat dit haar leven en passie is. Ze heeft ons nog goede nieuwe tips gegeven waar we echt wat aan hebben en zorgde dat alles op orde was in huis. De trotse broer Dean heeft ook genoten van alle aandacht die Hetty voor hem had. Hij mocht haar echt meehelpen en dat deed hij dan ook met veel overgave. Sinds dat we van Hetty afscheid hebben moeten nemen, is er nog steeds contact. Je kunt altijd terecht bij haar met een vraag of ze vraagt zelf hoe het gaat.

Hetty enorm bedankt voor alles, wat je ons hebt gedaan.

Johan, Lotte, Dean & Mace
Wat een heerlijke kraamweek heb ik gehad door Hetty. Ze zorgde erg goed voor onze zoon en mij, ook papa werd niet vergeten. Hetty leert je de verzorging van je kindje op een prettige ontspannen manier en betrekt de papa hier erg goed bij. Ook heeft Hetty veel kennis over het geven van borstvoeding, waardoor het ons gelukt is de beste houding te vinden om mijn zoontje ontspannen te laten drinken. Het was dan ook erg jammer dat de kraamweek voorbij was en wij Hetty moesten missen.
Lisette
Vanaf het eerst moment dat wij Hetty ontmoet hebben tijdens de kennismaking waren wij meteen enthousiast: dit is de kraamhulp die bij ons past. Hetty kwam over als een vakkundige en gedreven dame met hart voor haar beroep en voor de mensen bij wie ze komt kramen. Gedurende de kraamweek werd dit bevestigd. Onder andere de persoonlijke zorg aan het bed, oog voor het gehele gezin, de deskundigheid t.a.v. o.a. de borstvoeding spraken ons erg aan. Daarnaast was ze ’s avonds beschikbaar voor aanvullende vragen en adviezen. Wij wensen iedereen zo’n deskundige kraamhulp aan die werkt vanuit een gouden hart.
André, Sandra en Elin
Wat een geluk dat Hetty ons bijstond tijdens de kraamweek! Ik had het niet anders willen invullen. De zorg voor onze lieve Micha en voor mij was er continue en ook papa werd goed verzorgd. Ondertussen nog alle andere werkzaamheden (en meer) en dan ook nog tijd maken om even te kletsen. We hebben ontzettend veel van Hetty geleerd en alles konden we bespreken. Wat vonden wij het jammer toen de kraamweek voorbij was. We vonden het oprecht heel fijn en gezellig!
Annemieke
Hetty is een kraamverzorgster uit duizenden en de droom van elke kraamvrouw. Je ziet dat ze van haar vak houdt. Zorg voor moeder en baby staat stipt op 1. Onze dochter had een wat moeilijke start, maar door Hetty’s kortdate en adequate optreden waren de gevolgen hiervan minimaal. Hetty’s kennis op gebied van borstvoeding heeft ervoor gezorgd dat er op een borstvoedingsvriendelijke manier is bijgevoed. Hetty heeft het voor elkaar gekregen dat ik elke dag even ging slapen! Het was gezellig kletsen met Hetty, maar ze had ook oog voor mijn behoefte aan rust. Maar Hetty is er ook voor de vader en broertjes/zusjes. Onze oudste dochter vond het een feestje om met Hetty kappertje te spelen terwijl papa en mama naar bed gingen ’s middags. Ook Hetty’s ‘wonderpen’ was een succesnummer. Het was een heel geruststellend gevoel dat onze oudste het zo gezellig had met Hetty en zich zo veilig voelde bij haar.

Daarnaast hield Hetty het huishouden draaiende als een pro. De wasmand was nog nooit zo leeg en zelfs de badkamer kreeg een beurtje! Hetty, dankjewel voor een kraamweek waarin we hebben kunnen genieten. Dankjewel voor al de goede zorg voor Joanne, de lieve aandacht voor Evalyn, jouw opgewektheid, de steun tijdens de bevalling, de gezellige gesprekken, de heerlijke soep, het vele traplopen, het stofzuigen van diezelfde trappen en voor het zijn van die broodnodige rots in de branding in zo’n bijzondere en intense week.

Ruth
Wij kunnen je niet genoeg bedanken voor de ontzettend fijne kraamweek. Via de verloskundige hoorde ik over jou en aan de telefoon voelde het meteen goed. Bij de intake hebben we veel te lang gezellig gepraat en wat zijn we blij dat we voor jou hebben gekozen. Je bent ontzettend lief, meelevend, maar bovenal heel professioneel. Je geeft hele goede adviezen en bent de eerste persoon die mij toch echt tussen de middag in bed heeft gekregen. We noemden je ook wel ‘de wervelwind’ wat betreft schoonmaken. Je wou perse altijd alles schoon en klaar hebben. Ik kan je aan iedereen aanraden en wij zijn super blij met jou! Je bent een topper en we missen je heel erg. Bedankt voor alles en we zullen je nooit vergeten!
Dave, Thessa, Lynn en Djevi
Met veel plezier kijken we terug op onze kraamtijd met Hetty. Hetty is open, zorgzaam en verstaat haar vak. Vanaf het begin hebben wij ons prettig bij haar gevoeld en konden we gewoon lekker onszelf zijn. We zo prettig na die toch al heftige bevalling :-). Door haar enthousiasme en vrolijke voorkomen had zij ook vanaf het eerste moment een goede klik met onze 3 jarige dochter. Het was voor haar dan ook een feestje om mee te helpen met het verzorgen van onze kleine nieuwe spruit.
Hetty bedankt voor jouw inzet en goede zorgen bij ons!
Arianne
Wat een geluk dat wij Hetty als kraamverzorgster mochten ontvangen!

Hetty staat voor haar kraamvrouw, heeft plezier in haar werk, neemt haar vak serieus en is vooral heel kundig. Onze oudste dochter heeft, net als ons, genoten van alle goede zorgen en de gezelligheid die Hetty met zich meenam.
Niets is leuker dan in bed te liggen en te horen dat je dochter met Hetty liedjes aan het zingen is tijdens het opvouwen van de was. Ook tijdens de bevalling leefde ze met ons mee en bood ze letterlijk haar hand.

We hebben ervaren dat voor Hetty de kraamzorg niet stopt als de uren op zijn maar dat ze ons ook steunt en meedenkt als het daarna even niet lekker gaat. Hetty je bent een topper, nogmaals ontzettend bedankt!

Johnny & Moniek, Amèll & Félice
In 2016 bevielen wij van onze zoon Bram. Wat hadden wij een ontzettend leuke kraamweek met Hetty Jongkees van HettyKraamt. In 2017 raakte ik weer zwanger, waardoor wij Hetty weer een week in huis mochten halen. Wat een fijne tijd! Hetty is kundig, lief voor het hele gezin en het bezoek, attent en zorgt voor vertrouwde sfeer tijdens de kraamweek. Wederom hebben wij, na de geboorte van Pien, weer een heel fijne en gezellige kraamweek mogen beleven. Dit mede dankzij Hetty.
Hetty: heel erg bedankt voor jouw inzet en liefde tijdens de bevalling, de kraamweek en de zorg voor ons allen. We missen je in huis!
Pien, Bram, papa en mama
Vanaf het moment dat we een positieve zwangerschapstest in onze handen hadden, was het meteen duidelijk: Wij willen Hetty als kraamhulp!
Na een aantal hectische dagen in het ziekenhuis, heeft Hetty binnen 24 uur gezorgd dat er rust en regelmaat in ons leven kwam. Ook al was ik nog erg beperkt in het verzorgen van onze dochter, Hetty zorgde ervoor dat ik ook mijn mooie momenten had met de kleine en dacht overal in mee. Hetty heeft veel kennis en je kan met al je vragen bij haar terecht. En ook al weet ze niet direct het antwoord, dan zoekt ze het voor je uit. Zelfs na de kraamweek kan je altijd bij haar terecht.
Hetty is echt een aanrader!
Bianca van Herwijnen
Lieve Hetty, ik vond het super dat je er was. Bedankt voor alles en ik zal deze tijd nooit vergeten.
Ilona de Voor
Zoals Hetty het al op haar site verwoord: Dit werk is mijn passie. Dat hebben wij als gezin tijdens onze kraamweek echt mogen zien en ervaren. De interesse die ze heeft nadat je haar gevraagd hebt om te komen kramen. Even een persoonlijk praatje. Je voelt je direct op je gemak bij haar. Doordat Hetty zzp’er is hebben wij voor haar gekozen. Je hebt korte lijntjes en weet ook (onder omstandigheden) dat je haar hebt tijdens de bevalling en in de kraamweek.

Wat erg fijn is om te weten. Na een week Hetty in huis te hebben gehad raden we haar zeker aan. Een zorgzame kraamverzorgster. Die voor moeder en kind klaar staat, maar ook voor de gezinsleden daarom heen. Hoe ze de andere kinderen erbij betrekt. En dat de kinderen zich ook veilig voelen. Dat voelt heerlijk als moeder terwijl je op je kraambed ligt.

Veel informatie over borstvoeding weet Hetty goed te vertellen. Waardoor je je hier zekerder over voelt. Ook als je na een kraamweek nog vragen hebt over borstvoeding (of andere dingen), dan kan je haar altijd even een berichtje sturen.

Kortom wij hebben een mooie en bijzondere week met Hetty gehad. Mooie en waardevolle gesprekken. Bedankt hiervoor!
Als je dus een kraamverzorgster zoekt bel Hetty!!

Albert en Janita Vrijhof
Na een wat heftige start mochten we na 10 dagen met onze dochter naar huis. Voor ons was het een geruststellende gedachten dat Hetty ons kwam helpen met de opstart. Thuis met z’n drieën is namelijk heel anders dan in het ziekenhuis voorzien van alle gemakken en hulp van verpleegkundigen. We zijn dankbaar voor je hulp Hetty!
Ruchama en Gerard
Wij hebben een super kraamweek gehad met de geweldige zorg van Hetty. Hele goede begeleiding gehad bij de borstvoeding die ik heel graag wilde geven aan onze zoon Dylan. Dat gaat nu na 2 weken nog steeds heel erg goed. Stilzitten kan Hetty niet, ze vind het al jammer als er 1 ding in de wasmand ligt. Ook met onze dochter van bijna 5 jaar ging ze heel leuk om. Ze mocht overal bij helpen. Ons kleine moedertje. Bedankt Hetty voor alle goede zorgen!
Maurice, Yvette, Lizzy & Dylan
Hetty is professioneel, vriendelijk en voelt perfect aan waar behoefte aan is in het gezin. Ze legt veel uit, heeft ontzettend veel kennis over borstvoeding en maakt in overleg plannen voor de nacht/komende dag. Ze geeft ruimte waar nodig is en kraamvisite wordt goed verzorgd. Wij hebben geen moment gehad waarbij we ons niet prettig voelde. Kortom: een topweek gehad! Hetty, 1000 maal dank!
Verloskundige Kirsten Ketelaar
Op advies hebben we Hetty gevraagd om bij ons te komen kramen na de geboorte van ons eerste kind. We waren op zoek naar een kraamzorg die goed bij ons zou passen en die ook zou luisteren naar onze wensen, maar ook wel sterk in haar schoenen zou staan om ons als nieuwe ouders de dingen te leren die nodig zijn. Een (groot) kraambureau waarbij je niet weet wie of wat je krijgt is niet wat we wilden. Na een verlate bevalling in het ziekenhuis stond Hetty de dag er na in de ochtend meteen klaar om ons thuis op te vangen en moeder en dochter zo goed als mogelijk te verzorgen.

Tijdens de kraamdagen heeft Hetty ons geholpen met alles rondom onze dochter en er voor gezorgd dat we ons na die dagen ook goed zelfstandig konden redden. Op alle momenten was ze bereid e.e.a. toe te lichten en ook na werktijd stond ze ons wanneer mogelijk te woord met raad en daad.

De aanwezigheid van Hetty voelde vertrouwd en welkom, zowel voor ons als nieuwe ouders als voor onze dochter. Ze heeft ons altijd het gevoel gegeven dat alles goed is en met haar tips en liefde heeft ze ons als kersverse nieuwe ouders het vertrouwen gegeven dat we het aan konden.

Dankzij haar zijn we goed van start gegaan met z’n drieën.

Roelina en Laurens
Vanaf het eerste moment een erg goed en fijn gevoel bij Hetty en ik keek dan ook erg uit naar Hetty als onze kraamzorg.
Wegens flink over tijd gaan van de zwangere dame voor mij kon Hetty uiteindelijk helaas niet bij ons kramen.
Hetty heeft echter voor goede vervanging gezorgd en is constant in de lucht gebleven met adviezen en tips.
Zelfs nu, 7 weken na mijn bevalling kan ik Hetty nog vragen om hulp of advies. Hetty, dank je wel voor je enorme betrokkenheid en zoals je weet raad ik iedereen die zwanger is jou aan!
Dana Wildeman
Wij zijn heel erg tevreden met de kraamzorg die wij hebben ontvangen deze week. Hetty was heel erg lief voor ons en voor ons prinsesje. Als er nog een kindje komt zal ik Hetty zeker weer als kraamverzorgende nemen. Wij missen haar heel erg en vinden het heel jammer dat ze weer weg is.
Peggy de Voor
In Juni hebben wij voor het eerst ouder mogen worden, wat een bijzondere en mooie ervaring om dit mee te mogen maken. En wat fijn dat we deze week met Hetty hebben mogen ervaren, we hadden het niet anders willen meemaken deze eerste keer. Bedankt voor de fijne begeleiding in de kraamweek! Het was een super intense week waarin jij ons heel fijn hebt weten te ontzorgen zodat wij optimaal konden genieten en bijkomen. Ook hebben we veel geleerd van alle handige tips die je ons gegeven hebt.
Familie van Meerveld
Terug vanuit het ziekenhuis waar we enkele uurtjes eerder weg mochten op voorwaarde dat onze kraamhulp aanwezig zou zijn (vrijdagavond 22:30 uur) begon de kraamweek voor ons. Het goede gevoel over Hetty hadden we al, gezien haar sterke betrokkenheid in de aanloop naar de bevalling van onze dochter Esmee. Echter gelijk vanaf het eerste moment dat we haar met ons eerste kindje bezig zagen voelde we de intense betrokkenheid welke onze indruk van het ziekenhuis deed vervagen.

De vrijdagavond bij thuiskomst was het hoog tijd voor de borstvoeding. Hier hadden we een hard hoofd in omdat we in het ziekenhuis 4 verpleegsters aan het werk hebben gezien die niet verder kwamen dan 5 of 6 teugjes. Hetty zag ons Esmee aan de borst leggen en greep gelijk in door een andere houding (buik aan buik) aan te nemen, met als gevolg dat ze gelijk 20 minuten dronk!

Hetty heeft ons enorm goed geadviseerd, geassisteerd en geïnformeerd gedurende de kraamweek. Met grote zorg heeft ze ons in het juiste ritme voor de borstvoeding geholpen, geleerd hoe we Esmee moeten wassen in het badje, de tummy-tub en onder de douche, de juiste grepen, het juiste ritme van slapen, voeden en verschonen, (voeding)tips ivm borstvoeding, nette begeleiding bij onze eerste kraamvisite thuis, het klaarmaken van heerlijke maaltijden en fruitcocktails en uiteraard vloog ze van hot naar her om het huishouden (vele wasjes, stofzuigen, dweilen etc.) voor ons te doen.

Een groot pluspunt is haar flexibele instelling. Als eerder al aangegeven stond ze s ’avonds laat al voor ons klaar en is ze elke morgen keurig op tijd. Ze overlegt netjes met ons haar werktijden om deze zo efficiënt mogelijk in te delen. Ook is ze dag in dag uit bereikbaar (zowel voor- tijdens- en na afloop van de kraamweek) voor prangende vragen waar je graag snel antwoord op wilt hebben. Vooral deze nazorg is erg prettig zodat je een bron van informatie hebt waar je op kunt bouwen.

Veel lovende woorden, echter zeker gemeend! Na afloop van de laatste dag vroegen we ons af of ze niet wat langer kon blijven! Al was dit voor de zorg niet meer nodig; ze heeft ons zo goed op weg geholpen dat we de uitdaging aan kunnen!

Nicole & Koen
Enorm bedankt voor de super fijne dagen dat je bij ons bent geweest! Je was een enorme steun voor mij en door jou heb ik zo een fijne kraamtijd gehad. En natuurlijk niet te vergeten hoe goed je hebt geholpen met mijn borstvoeding! Je was echt fantastisch! En ik ga je eerlijk waar missen! Ik hoop dat we elkaar nog een keer zien! Heel veel liefs Stef
Stefanie
Ik heb een fijne kraamtijd gehad, veel geleerd van Hetty en helemaal heerlijk dat ondertussen de wasmachine lekker door draait en het huishouden wordt gedaan, dat kun je wel aan hetty overlaten.
Tamara
Wat een fijne begeleiding door Hetty deze kraamweek! Het was een intense week, waarin Hetty ons zeker heeft ontzorgd. Zorg voor het draaiende houden van het huishouden, de kinderen, mijn partner en uiteraard voor mij. Je hebt veel adequate kennis en weet dit ook goed over te brengen. Ook goede begeleiding bij borstvoeding en veel kennis hierover, cruciaal voor het slagen ervan! Wat ik heel fijn vond, is dat je ook flexibel was en meedacht in als wij het anders wilden. Een hele fijne gesprekspartner, ook op de emotioneel zwaardere dagen van de kraamweek. Niets voelde te veel, en dat was voor ons heel bijzonder. Wij zijn je enorm dankbaar en vonden het echt heel fijn dat jij degene was die deze bijzondere eerste week met Lotte ons bijstond. Zowel wij als de kinderen missen je, maar je hebt ons empowered om het nu zelf te gaan doen.
Verloskundige Marjolein
Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad! Het was een feestje om Hetty bij ons in huis te hebben. Ze was erg lief voor ons 3 jarige zoontje en heeft heel goed voor ons alle 4 gezorgd. Niets was haar teveel en rende elke trap met een glimlach op en af. We hebben ontzettend veel gelachen samen. We hebben ook echt moeten afkicken na 10 fijne en gezellige dagen. Als we ooit nog een wondertje zouden mogen ontvangen dan zou ik heel graag Hetty weer aan m’n kraambed hebben.
Jessica
Hetty heeft bij onze beide zoons mogen kramen. Bij de eerste was ze ook een grote steun tijdens de bevalling. Helaas werd onze tweede zoon op zijn geboortedag nog opgenomen in het ziekenhuis, waardoor we maar kort hebben mogen genieten van de begeleiding van Hetty. Echter, dankzij de alertheid en vakkundigheid van Hetty waren we er gelukkig tijdig bij. Gedurende de tijd in het ziekenhuis was zij oprecht geïnteresseerd en steunde zij ons. Het was erg fijn dat zij na de tijd in het ziekenhuis nog een paar dagen voor ons kon zorgen!
Marlieke
Hetty heeft bij de geboorte van alle drie onze kinderen geholpen tijdens de kraamweek.
Bij onze zoon (inmiddels 5 jaar) was alles nieuw en onwennig en heeft ze ons erg goed geholpen. Haar toewijding is zeer bijzonder en oprecht.

Bij onze eerste dochter (3 jaar) was Hetty er eveneens bij tijdens de bevalling en kregen we weer hele goede hulp. Ook haar toewijding en inzet voor het opstarten van borstvoeding (wat wij graag wilden, maar geen optie bleek) is zeer bijzonder.

Nu als afsluiter heeft ze weer gekraamd bij ons, na de geboorte van onze tweede dochter. Eveneens een hele prettige week, waarin onze kids goed betrokken zijn geweest bij alle nieuwe gebeurtenissen, badderen, kleertjes uitzoeken en het flesje geven.
M’n zoontje kon zich Hetty nog herinneren van de kraamperiode van onze dochter. Mooie momenten!
Onze kids vragen regelmatig wanneer Hetty weer komt spelen.

HettyKraamt - review brigitBrigit
Wij hebben tien dagen mogen genieten van de goede zorgen van Hetty. We kijken terug op een fijne kraamweek en kunnen haar aan iedereen aanraden. Omdat het ons eerste kindje was moesten wij nog veel leren. Hetty nam alle tijd om ons alles rustig uit te leggen rondom de verzorging van de baby. Ook bij de borstvoeding was Hetty een enorme steun. Dit lukte niet meteen maar met de hulp en het vertrouwen van Hetty is dit uiteindelijk toch goed gekomen. Hier was ik erg blij mee!
Hetty zorgde ervoor dat ik rust nam in de kraamweek en niet meteen te veel wilde in de week na de bevalling. Ze ondersteunde ons in het huishouden, zorgde ervoor dat we af en toe een moment konden rusten, smeerde beschuit met muisjes én zorgde ervoor dat kraamvisite niet te lang bleef zitten maar bovenal was ze een geweldige steun voor mij en mijn man en een héle lieve verzorgster voor onze baby. We hebben veel geleerd in de tien dagen dat Hetty bij ons thuis was. Zelfs nu ze niet meer fysiek aanwezig is staat ze nog altijd telefonisch voor ons klaar als we vragen hebben of ergens over twijfelen. Het is een heel prettig idee dat we kunnen terugvallen op iemand met veel kennis en ervaring als we ergens vragen over hebben.
En niet te vergeten: We hebben elke dag mogen genieten van de lekkerste fruithapjes die we nog steeds iedere dag missen…
Ik kan Hetty dan ook aan iedereen aanraden!
Milou
Onze dochter is inmiddels een paar weekjes oud, maar we denken nog steeds met veel plezier terug aan de kraamweek, mede dankzij Hetty! Ze zorgde niet alleen goed voor onze dochter en mij, maar ook voor de andere twee kinderen. Onze zoon vraagt dan ook nog vaak wanneer Hetty nog een keer voor mama komt zorgen. Ze is een professionele, betrokken, lieve en bevlogen kraamverzorgster. Ze is rustig en een harde werker tegelijk. Met het geven van borstvoeding heeft ze heel erg geholpen, en ook toen ik ziek werd heeft ze direct ingegrepen. Ik had me geen betere kraamverzorgster kunnen bedenken dan Hetty!

Lieve Hetty, ik wil je enorm bedanken voor alle goede zorgen en je gezelligheid. Het gaat ontzettend goed met onze kleine meid en ik vind het heel fijn dat jij deel hebt uitgemaakt van haar eerste week!

Carolien
Hetty werd ons aangeraden door een goede bekende van ons om bij ons te komen kramen. Bij de twee eerdere kraamperiodes hadden we gekozen voor één van de grotere organisaties. Op zich leuke kraamperiodes maar het is wel afwachten wie je krijgt. Hoe anders is dat door Hetty in te schakelen….

Al bij de kennismaking klikte het goed en maakte Hetty een erg positieve indruk. Het feit eigenlijk al dat je eerst kennismaakt voordat ze bij je komt kramen is prettig. Zo weet je precies met wie je te maken krijgt in die zo belangrijke eerste acht dagen met je kleintje.

Hetty was tevens assistente bij de bevalling en met z’n vieren hebben we die zware klus geklaard. Wat waren we blij dat ze erbij was en wat heeft ze goed geholpen! De dagen erna heeft Hetty zoveel zorg uit handen genomen dat, ik als moeder, me volledig kon richten op mijn pasgeboren mannetje. Aangezien het voor mijn partner zijn eerste eigen kindje was heeft hij haar adviezen als deskundige eveneens als zeer waardevol ervaren. Ook mijn andere jongens hebben lol met haar gehad en missen tot op de dag van vandaag haar heerlijke fruithapjes. Regelmatig wordt mij dan ook gevraagd om ze precies zo te maken als Hetty dat deed.

Helaas komt er aan die fijne tijd ook weer een einde en moesten we het weer zonder Hetty doen. Het afscheid verliep dan ook met een dikke knuffel en een traan….

Het afscheid duurde echter niet lang. Na drie weken zat ons mannetje niet goed in zijn velletje, huilde en spuugde erg veel. Het huilen begon ons allemaal op te breken. Op dat moment stuurde Hetty een app’je om te vragen hoe het met ons ging. Na ons verhaal te hebben verteld kwam ze even bij ons kijken en adviseerde ze ons om contact op te nemen met een kinder manueel therapeut. Dezelfde week konden we daar nog terecht. Na de behandeling kregen we ons kindje weer terug zoals hij de eerste twee weken was. Tevreden, niet meer huilen en hij lacht…… en dat wederom dankzij de deskundigheid van deze geweldige vrouw!!

Zouden wij ooit weer kraamhulp nodig hebben, dan kiezen we zonder twijfel voor Hetty!

Petruschka
Wat hebben wij een bijzondere tijd beleefd met Hetty! Hetty is onze (schoon)moeder en daarom was het voor ons extra speciaal. De kraamweek was een van de meest bijzondere weken van ons leven en daarom is het belangrijk om een goede kraamverzorgster te hebben. Hetty heeft veel kennis en ze werkt erg professioneel. Daarbij is het ook heel gezellig met haar en we hebben veel gelachen. Ze is niet alleen een super goede kraamverzorgster, maar ook een geweldige oma! Lieve Hetty, bedankt voor al je hulp bij deze bijzondere week.
Tamara
Hetty heeft enorm passie voor haar werk, dit straalt van haar af! Door haar oprechte betrokkenheid, harde werken en oog voor ieder gezinslid, is ze heel waardevol in die bijzondere eerste week. De begeleiding bij de borstvoeding en de zorg voor onze dochter deed ze erg goed.

Bij ons tweede kindje wisten we dan ook zeker: we willen Hetty weer! Onze oudste dochter was direct dol op haar. Hetty heeft haar op een leuke ontspannen manier meegenomen in de dagelijkse bezigheden en zo ook laten wennen aan het leven als grote zus. Wat vonden we het jammer dat de kraamweek voorbij was. En toen we langs een ander huis liepen, waar een baby was geboren, riep onze oudste dochter: ‘oh dat is Hetty haar fiets, zij is nu daar! Die boffen echt, die hebben echt geluk!’.

Natascha
Wil je een onbezorgde, leuke en gezellige kraamtijd? Dan ben je bij Hetty aan het juiste adres. De verzorging van je allerliefste zoon of dochter doet Hetty met zoveel liefde en passie dat ik nog smelt als ik daaraan terugdenk. Hetty heeft in ons gezin 3x mogen kramen en ook 3x mogen assisteren bij de thuisbevalling. Ze is heel vakkundig, ze weet waar ze het over heeft en verwent jou en je gezin de hele week. Naast het verzorgen van je baby kan Hetty heel gemakkelijk de rest van je gezin ook draaiende houden. Als je zelf aan het genieten bent van alles wat er op je af komt, dan hoor je haar ergens anders in huis met een van je andere kinderen gezellig kletsen, een puzzeltje maken of samen de was doen. Dit doet Hetty met zoveel liefde en gezelligheid dat het heel erg jammer is als de laatste dag voorbij is en Hetty weer afscheid moet nemen.
HettyKraamt - review marianneMarianne
Ruim voor de uitgerekende datum van de geboorte van onze zoon Bram, zijn wij opzoek gegaan naar een kraamverzorgster. Het leek ons niet fijn om via een grotere organisatie een verzorgster toegewezen te krijgen. Via via kwamen we in contact met Hetty Jongkees uit Zeewolde. Na een prettig, eerste telefoongesprek hebben we een afspraak gemaakt bij ons thuis voor een intakegesprek. Direct hadden we een vertrouwd gevoel bij Hetty. Na een aantal praktische zaken te hebben doorgenomen, gingen we met Hetty in zee en Hetty met ons. Wat bleek dit een goede keuze te zijn geweest!!

Op 5 juli 2016 om 2.46 uur werd onze lieve zoon Bram geboren. Hetty was hierbij en was tot grote steun. De kraamweek die hierop volgde was werkelijk een feestje. Hetty toonde haar kundigheid in het adviseren over borstvoeding, hield het huishouden draaiende en zorgde met haar opgewekte humeur en lieve karakter voor een gezellige sfeer in huis. Hetty had oog voor alle gezinsleden. Ook hield zij onze rusttijden goed in de gaten, waardoor wij optimaal van onze nieuwe telg konden genieten.

Maar om dit te begrijpen en ervaren zult u Hetty moeten benaderen!
Lieve Hetty, jij hebt de eerste week met onze zoon tot een succes gemaakt. Wat een lol hebben we gehad! Vanaf het eerste moment was je een vertrouwde aanwinst in ons beginnende gezin. Wat een gave! Duizend maal dank voor de fijne verzorging en hopelijk tot ziens!

Bart, Anne en Bram
Met ons derde kindje en nog nooit een thuisbevalling en echte kraamtijd te hebben gehad (doordat de andere twee te vroeg geboren waren) wist ik niet wat me overkwam! Wat was dit heerlijk. Hetty heeft ons als gezin een super fijne tijd bezorgd! Niets is haar te veel en ze staat altijd met raad en daad voor je klaar en met al haar hulplijntjes heeft ze altijd antwoord! Door haar kennis en positiviteit heb ik me door het moeilijke begin van de borstvoeding geworsteld! En heb ik het uiteindelijk volgehouden! Ook voor de papa en de andere kinderen is ze een rots in de branding! Ze geeft zoveel rust in de eerste hectische dagen na je bevalling en zoveel liefde en warmte aan je lieve kleine mensje. Kortom een betrouwbare, behulpzame, bekwame, maar bovenal een ontzettend lieve kraamverzorgster!
Sindy